Jesensko zatišje, ali res?

Sedaj pa je res že skrajni čas, da končno spet nekaj dodam na svoj blog, drugače je skoraj nesmiselno, da sem ga sploh ustvaril. Od zadnje objave je minilo že kar nekaj časa. Ampak ima tovrstna lenoba vseeno razlog. saj kljub jesenskemu zatišju, kar se tiče kolesa, na ostalih področjih nekako ni počitka. Vse skupaj mi je včasih že malce čudno, kajti v poletnih mesecih pravzaprav nisem kaj dosti počel, sedaj pa…

V letošnjem šolskem letu sem se odločil za podiplomski študij na Fakulteti za šport. Vse to z mislijo, da dodatno znanje nikoli ne škodi in pravzaprav je to edina stvar, ki ti je nihče ne more vzet. Ob vsem pa imam še službo športnega pedagoga na , ter dejstvo, da sem zasvojen s športom, ter da o tem pravzaprav z mano ne gre zgubljati besed, saj vsak dan, ko ne migam je zame zgubljen dan. Za povrh pa bi si rad pridobil znanje tudi s še eno stvarjo, to so športna testiranja. Več o le teh si lahko preberete tukaj.
Skratka da povem resnici na ljubo mi vsaka dejavnost posebej ne predstavlja problema, kot celota pa je dan s 24 urami včasih prekratek. Ampak za vse sem se odločil po lastni volji, zato se ne smem pritoževati, torej gremo naprej oziroma drugače povedano gonimo naprej.

Sedaj pa bom poskusil na kratko zapolniti luknjo v blogu, ki je nastala v zadnjem obdobju. Moja zadnja objava na blogu je bila namenjena svetovnemu pokalu v mb. Po svetovnem pokalu še nisem končal s tekmovanji in sem še odpeljal državno prvenstvo v vzponu, kjer sem bil 4. v kategoriji Elite ter zame nekoliko ponesrečeni gorsko kolesarski maraton Parenzana. Tomo je v svojem blogu zelo lepo opisal ta maraton. Sploh ne vem, kaj me vsako leto sili tja, ko pa sem ga do sedaj večkrat prej končal, kot na cilju. Skratka po tem maratonu pa še nisem, dal miru in sem se še v okviru Fakultete za šport udeležil tekmovanja v gorskem duatlonu. Le tega sem kar uspešno zaključil. Za konec, pa sem se še udeležil, prav zanimivega kolesarskega izleta ob zaključko kolesarske sezone v Črnem vrhu, ki ga je lepo opisala kolesarka Nina.

Zadnji vikend v nedeljo 11novembra ob 11 uri (naključje pač, da si čas prireditve ni bilo težko zapomniti) pa sem se udeležil zanimive prireditve Peš na Pohorje, ki je letos potekala že drugo leto zapored. Tokrat so se na strmo pot podali tako pohodniki, kot tekači, med katerimi sem bil tudi sam. Če mene vprašate zanimiva prireditev, za vse ki radi preizkušate sami sebi. Tako sam pri sebi vem, da bom drugo leto ko bo na sporedu že tretja prireditev spet zraven.

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev na “Jesensko zatišje, ali res?”

 1. tomo pravi:

  Hej, Keda! Ja, smo te že pogrešali. Čestitam za službo na OŠ!

 2. chef chef pravi:

  Priden! Naslednji teden obvezno pivo!

 3. Luka pravi:

  Zdravo Samo,

  tekst o testu mi je nekam znan:-)

  Pozdravljam idejo o blogu; super!

  Pozdrav,
  Luka

 4. keda keda pravi:

  http://www.zagreb-triatlon.hr/Izbornik/Testiranja/sportska%20dijagnostika.htm
  http://www.leistungssport.com/index.php?site=1234567971&unav=24

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !